Upplägg och priser 2020

Privatpersoner

All bokning av Coachning börjar med ett första samtal som är kostnadsfritt, för att säkerställa att ett samarbete kommer ge Dig det du vill och förväntar dig.

Serie om 5 Coachning tillfällen

Jag använder mig av verktyg för att skapa en medvetenhet om var du befinner dig utifrån vart du vill, styrkor och svagheter. Vi sätter upp mål för vad du vill förbättra, stärka eller göra mindre av.

Sen blir jag din coach under din resa mot den du vill vara.

Du bokar själv in Coach samtalen, och en lagom tid mellan samtalen kan vara minst 2 veckor och max 1 månad för att det ska bli optimalt.

Enstaka Coachsamtal

Utifrån dina behov styr vi vad samtalen kommer att handla om. Jag kommer att använda verktyg anpassade utifrån behoven.

Du väljer själv när du vill bli Coachad inom den ram som du har som mål.

Du bokar själv in Coach samtalen, och en lagom tid mellan samtalen kan vara minst 2 veckor och max 1 månad för att det ska bli optimalt.

Vi kommer att skriva en Coachnings överenskommelse, som säkerställer att både du och jag som Coach har en gemensam målbild av din coachning.

Priser

Inledande samtal 45 min- Kostnadsfritt


Paket om 5 tillfällen: 5 500 kr
Enstaka samtal: 1 200 kr

DET FINSTILTA​

  • Coachningen sker online (Zoom eller Teams), men om Du av särskilda skäl önskar att de sker via fysiska möten kan vi komma överens om upplägg. Resor utanför Stockholm debiteras med resekostnader.

  • Bokning och omboknings regler läser du i samband med bokningen

"Det har varit så värdefullt. Mådde inte riktig bra när jag började de fem samtalet och behövde hitta mig själv och mitt självförtroende i denna resan." (Lena)

"Lugn och tålmodig. Hon skapade även en miljö där det var lätt att dela med sig av tankar utan att det skulle kännas jobbigt."

(Lars)

© 2018 by Jensen Adaptive Change. Proudly created with Wix.com