Coaching

Vi har alla samlat på oss en historia genom våra liv, som är mer eller mindre svår att leva med.

Den speglar också vår förmåga att hantera olika situationer som dyker upp i våra liv.

Men det är just det, en historia och inget annat.

Vi kan när som helst bestämma oss för att göra om den till något annat, det är inte lätt alla gånger men det kan också vara otroligt enkelt och befriande.

Med rätt verktyg är det möjligt – det vet jag.

Coaching är ett verktyg för att ändra vår medvetenhet och börja se annorlunda på saker.

Det är våra tankar som bestämmer hur vi uppfattar vårt liv och det som händer. Det vi upplever är grundat på vår historia dvs den vi själva har skapat oss.

Din historia är bara din, det finns ingen annan som har upplevt exakt samma sak – det är alltså bara du som kan ändra den.

Vad är sanningen?

Var i dig finns den? Kan du hitta den?

 

Efter en egen historia med många vilsna tankar, och många gånger mycket mörka tankar.

Har jag idag landat och har verktygen att hantera mitt liv, och är så innerligt tacksam för den resa jag gjort. Jag hade aldrig fått det djup och den förståelse jag har idag för vad livet är utan alla svåra känslor.

Jag vill därför bidra på alla sätt jag kan för att hjälpa andra på den vägen – till ett liv där tankar och känslor inte styr dig utan där du styr oavsett vad. Du kommer inte bli besviken över vad som väntar dig när du är där.

 

Jag vänder mig till alla som vill få stöd i en förändring de vill göra i sitt liv, hemma privat eller på sitt arbete. Jag är certifierad coach via ICF och är knuten till deras standarder och etiska riktlinjer.

Jag har även en certifiering som Agile Coach, SPC – Safe Program Consultant. På samma sätt som du privat kan använda dig av verktyg som ökar din medvetenhet och underlättar ditt liv, finns verktyg för dig i ditt yrkesliv som kan underlätta avsevärt. Tankebanorna inom Lean och Agile ligger helt i linje med en mer medveten och hållbar utveckling för vår värld.

Ökad medvetenhet;

  • Ökar din förmåga att se klart

  • Spar enormt mycket energi för dig och din omgivning

  • Ger en inre trygghet

  • Förenklar beslut

  • Skänker glädje till dig och de som befinner sig  i din närhet

  • Ger dig förmåga att handla på ett konstruktivt och professionellt sätt

Mediterar på stranden