Wave

Min story

Jag har arbetat nära människor hela mitt liv alltifrån att ge liv inom intensivvården, till att lyfta och engagera genom mina andra uppdrag. 

Jag vet hur viktigt det är att vara i balans och att ha kraft att göra de förändringar man vill göra, men också hur skört livet är, och hur viktigt det är att ta vara på det.

Genom egna insikter har jag gjort det till mitt "mission" att lyfta människor så att de kan hitta sitt sätt att nå dit de vill, och aldrig stoppas av rädsla eller andra blockering inom sig.

Förmågan till att kunna leda sig själv är grunden för att göra de förändringar man behöver.

De jag har varit chef åt, mentor till och coachat har bevisat för mig -att förändring är möjligt och oftast så mycket enklare och roligare än vi tror.

En klient jag hade behövde ledning i sin chefsroll. Hon tog ofta på sig för mycket av medarbetarnas uppgifter, och hade svårt att styra tillbaka ansvaret.

Hon gillade bilder och visualiserade olika symboler som hon tog hjälp av i de situationer hon behövde bryta tex att säga nej. Hon visualiserade en STOP skylt, och vidare andra bilder. Hon såg sedan bilderna som i en gammal "diabildsvisare", så hon när hon behövde kunde klicka fram rätt bild. Det gav henne ett verktyg och en trygghet att veta att hon när som helst kunde ta fram de här bilderna, för att få den paus som behövdes för att bli mer coachande i sin chefsroll. Enkelt men genialt för henne.

Jag är en professionell Coach inom Personlig utveckling och Självledarskap som vet att potentialen hos varje människa är väldigt stor.

Jag riktar mig till dig som vill;​

  • bli en ledare som gör skillnad

  • göra en förändring i ditt liv

  • inte begränsas av dig själv

  • vara ditt eget bästa stöd och drivkraft

Jag har alltid drömt om att kunna göra positiv skillnad i andras liv, och jag är stolt över att kunna inspirera, motivera och lyfta människor från många olika bakgrunder. Med ett strategiskt tillvägagångssätt i kombination med nytänkande perspektiv hjälper jag människor att bryta barriärer och ta sig igenom utmaningar, övervinna tvivel och ta rejäla kliv mot sina mål.

Jag kan lova dig att om du sitter fast i de förändringar du vill göra i ditt liv - vet jag att jag kan göra avgörande skillnad för dig.

En Coach är inte din vän som säger det du vill höra - en Coach lyssnar, har empati men säger det du behöver höra och ställer de frågorna som ingen annan vågar.

För att du är värd den magiska skillnaden det gör för dig.

 

 

 

 

 

 

 

“Not being able to govern events, I govern myself"
 
Michel De Montaigne
(French writer, 1533-1592)